Jön a Mikulás poszter

A Tallinni Magyar Intézet és az Észtországi Magyarok Munkácsy Mihály Egyesülete szeretettel meghívja a gyermekeket és szüleiket az Intézet Mikulás-ünnepségére!

 

Helyszín: Tallinni Magyar Intézet (Piiskopi 2.)

Időpont: 2019. december 7. 16:00

 

A gyermeksarokban karácsonyi színezőkkel várjuk a kicsiket, továbbá együtt feldíszítjük a karácsonyfát és énekkel várjuk a Mikulást, aki 17-kor érkezik. Idén minden gyermeknek elmondja jókívánságait és ha valaki szeretne neki verset mondani vagy énekelni, szívesen meghallgatja! Ezt követően kiosztja a kis Mikulás-csomagokat, tele dióval, mogyoróval és minden más finomsággal! A csomag árát nekünk szülőknek kellene kifizetni, amiért egy jelképes összeget (5 euro) szedne az Egyesület.

 

Kérünk benneteket, hogy a rendezvényhez egy tál süteménnyel, pogácsával vagy esetleg innivalóval is járuljatok hozzá.

 

Kérjük továbbá, hogy a részvételi szándékotokat (gyermek neve, kora, a Mikulás-csomag összeállítása miatt az esetleges ételallergia, valamint milyen kedvességet mondjon neki a Mikulás) legkésőbb 2019. december 1-ig jelezzétek az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen. Kérlek próbáljátok tartani a határidőt, mert csak így tudjuk garantálni a Mikulás-csomagok megfelelő számát és hogy a Mikulás fel tudjon készülni.

 

Várunk mindenkit szeretettel!